viernes, febrero 01, 2008

CaRnAvaLs dE VeNeCiA!

Carnaval, Carnaval!!!!!!

Ciao, ja fa prop de 2 setmanes que sóc aquí i avui m'he quedat a casa, no m'he pogut aixecar del llit per anar a classe.

Ja tinc bicicleta! Transport important en una ciutat com Padova i vivint a les afores, no té frens i ahir no m'en vaig enrecordar, estic acostumada a les de muntanya, vaig agafar velocitat i em vaig menjar uns matolls. Però, un forat als pantalons i unes rises. Per la ciutat, qualsevol diria que tinc el carnet de cotxe i que em sé els senyals perquè si tot el que faig ara ho fes a Barcelona, em cauria unes quantes multes... M'haurieu de veure..

Ahir vam agafar el tren per la tarda i vam anar als Carnavals de Venecia, quin encant!!! Són preciosos, vam ballar la conga a Pl. San Marcos, pizzes i birres, ens vam perdre pels carrerons de Vencia i vam riure moltíssim, anàvem disfressats. Fa dies que ric com mai, ens estem passant molt bé.

Ahir al matí vaig visitar la Casa d'Acollida on compençaré a treballar el dia 18 i em va fer molt bona impressió.

Aquí us deixo, amb algunes fotos al Facebook, i al fotolog, que vaig a la dutxa, què és divendres i són casi les 12 i encara vaig amb pijama... això és vida!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Con lo peligrosa que eras conduciendo tu Seat Panda en Barcelona!!!!

EstheR dijo...

Cuanto cabrón...
No sé qui em posava els pots de pintura del material de campaments sobre el capó en mig de Ctra. de Sants! "A ver si caen!" :S
Un petó grande grande!