jueves, abril 26, 2007

pLaNniNG iS Work!

Dema divendres…

Ha estat una setmana amb mogudes amb el jefe, la sort es que no ha estat amb ningu en concret sino amb tots, aixo ha suposat, i permeteu-me que sigui aixi, una cohesio de grup impressionant, crec que un dels elements mes cohesionadors de qualsevol grup es tenir un “perill” extern, sigui una ideologia, un grup en si mateix o una persona.

Estic preparant un projecte que us explicava en un post anterior per fer particeps els joves en situacio de risc social d’un barri , estic contenta amb el proces, per tant els resultat te numeros de sortir be.

Paral.lelament al projecte que us explicava en el post on explicava que feia aqui. Fa un mes que vaig comencar un de nou, Comunity Check, per promoure la Sostenibilitat i la consciencia Medi Ambiental a centres civics, entitats, administracions publiques, etc; un projecte gratuit a l’abast d’aquells qui estiguin interessats. Us deixo el linck del web per si ho voleu llegir, esta en angles. Per aquest motiu em desplaco sovint, i aixo em permet coneixer altres zones i altres realitats.

Ahir vaig fer un curs de Gestio de Projectes, Management Projects, forca interessant, moltes diferencies amb cursos que havia fet a Barcelona, es curios com la concepcio del temps i del treball canvia depenent de l'entorn en el que s'aplica, si m’inspiro un dia us fare un resum, per si us interessa.
O com analitzar una situacio per crear el “millor” projecte, que tenir en compte, que no, les divisions del temps, com el perdem, com transmetre, com realitzar-lo, i com evaluar-lo amb sentit. No, com hem fallat sovint, evaluar perque toca, i no donar un cop d’ull als punts febles d’edicions anteriors per realitzar-ne un de nou.
Va haver un punt, el del planning, que em fa agradar molt, com “responsabilitzar-te” de tu mateix, i de les coses que has de fer... Planning is work. Sobretot en aquells casos en que em sentia que perdia el temps organitzant-me la taula, afegint tasques al meu calendari, i fent llistes de “coses a fer”.

En resum, aquests dies han estat molt profitos, em sento molt be, i el meu angles em permet entendre moltissimes converses, reunions i fins i tot ja cotillejo amb ell..., bona senyal. ;)

Un peto als i les que em llegiu, bon cap de setmana!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Bon llarg cap de setmana, guapa!!!

Anónimo dijo...

Molt bé que feu tots aquests projectes, que traspassin el paper i arribin a persones.
Sí senyora, tot acte de pensament és treball... I és la base de tots els treballs ;)

Anónimo dijo...

Adri, estás más omnisciente que nunca!!!!

Neus Castellvell dijo...

Guapa, suposo que estàs bé i que simplement estàs massa ocupada per escriure, no?
Petons

EstheR dijo...

Guapa! si, si, estic molt be, malgrat que no actualitzi... ;) No ets la primera que m'ho pregunta, jejeje!

Com veieu canvi de format, por dentro y por fuera.

Un peto!