domingo, enero 20, 2008

Ciao Italia!

Buonanotte! Ja hem arribat, després de trobar-nos al caball de l’Aeroport (que originals!!!) vam començar l’odissea de buidar equipatges per reduir pes de la maleta, semblava més uns campaments que una sortida de joves cap a Padova dins el Programa Leonardo de la UE…

Per fi, desprès d’una hora i trenta cinc minuts Venecia ens esperava, amb molta boira i bastant fred.

A l’arribar vam anar a la seu de Xena, l’entitat juvenil que gestiona el projecte i ens vam dividir per grups mentre esperàvem la família que ens acolliria en aquests quatre mesos.

En el meu cas dormo amb una noia, compartim habitació, i un noi en un pis. L’amo del pis és professor d’universitat i ve al seu despatxet cada dia, però no convivim amb ell, el pis és gran però amb poca llum al menjador-cuina i està a la part més nova de Pàdua, dins d’una urbanització on hi arriba només un autobús. S’hi està molt bé i la convivència amb els companys és molt bona, semblen molt macos,..

El temps, de moment, molta boira i fred, avui ens hem ajuntat tots al centre de Pàdua per dinar, passejar i comentar la jugada de les vivendes i estàvem a cero graus!!!!! Ara, després de l’experiència a Anglaterra això és molt menys. Hem anat pel centre, a les esglésies més importants, a perdre’ns pels carrers menys turístics i a un mercadillo que m’ha encantat!
Hem passat també pel lloc on treballaré i està molt cèntric, a una plaça molt bonica.

Estic molt bé, i contenta, demà començo les classes d’italià on espero llençar-me, de moment l’entenc, o l’interpreto molt bé, però no he tingut l’oportunitat de parlar-ho excepte amb la caixera del supermercat ahir.

Penjo algunes fotos al Facebook, per qui en tingui i en vulgui remenar, i us envio un mail als que més propers amb l’adreça, postals, cartes, llibres, publicacions, i algun ram de roses serà benvingut! Si m’hi deixo a algú envieu-me un correu.

Un baccio a tots i totes, fins la propera!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Ciao princess!!! Un petonàs, se nota! Se siente! Esther está sonriente! Sé que estàs molt bé. Un petonàs

Anónimo dijo...

Hola petardeta!!! que tinguis una molt bona setmana!!

La Laia te un gomet a la caseta de l'escala. Petons!

Esther

EstheR dijo...

Que bé!!! Gomets a la cartolina!! No vegis com l'anyoro...
Un petonet