miércoles, junio 27, 2007

De vacances, de pluja, i de moments inolvidables...

Estic de vacances fins tornar a Barcelona el 12 de Juliol, tinc dies de vancances per agafar i moltes hores extres de reunions al vespre amb els grups de joves aixi que aprofito al maxim aquestes dues ultimes setmanes que em queden.

Com sabreu plou mes aquests dies que en tot l'hivern, suposo que alguna cosa ha arribat fins alli perque m'hagueu enviat emails preguntant si nedava o caminava, va tot be, cap problema. Aquest cap de setmana he tingut una altra visita, l'Adria, un EVS que fa un projecte a Escocia, Hem fet excursions per la zona, Oakham, Rutland Water, Stamford... una foto de divendres que m'encanta aqui.

Aquest diumenge baixo a Barcelona fins dimecres, espero almenys que el temps m'acompanyi, i que les inundacions no afectin ni als trens ni a l'aeroport; tinc sentiments contraposats, de ganes de veure'us pero de poques ganes que s'acabi, suposo que es normal; tot i aixi em ve molt de gust compartir estones amb els que tant fa que no us veig!
P.D.: Afageixo news! Dema me'n vaig d'excursio al sud d'Anglaterra, a Devon, amb els amics del poble! En principi no hi podia anar perque el vols es diumenge, pero fare bogeria de baixar per una nit i marxar corrents diumenge. Ens espera platja, un jardi per plantar la tenda, alguns faran surf, i un cap de setmana passat per aigua; pero sembla que ja m'hi he acostumat.

Un peto gegant,

Fins diumenge Barcelona!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

El record pot durar per sempre i el que t'hagi aportat Anglaterra t'ho enduràs allà on vagis.
Pel que fa a Barcelona... en realitat mai no vas marxar ;)
Petons!

jordi dijo...

Fins diumenge!
Un petonàs