viernes, abril 20, 2007

Que passa a Polonia?

Primer va ser la llei per certificar la “puresa politica”, omplir un formulari i respondre a la pregunta: "Ha col·laborat secretament i conscientment amb els antics serveis de seguretat comunistes?" Multar, despedir de la feina fins a deu anys als que reponien afirmativament.

I ara, des d'aqui, llegeixo:

The Polish President's recent state visit to Ireland has generated protest from politicians and gay rights groups throughout the country. Senator David Norris, one of Ireland's few openly gay politicians, said the president's comments were "ignorant, unsophisticated and a disgrace." He described the head of state as "a disgrace to the European community."The President is due to visit Northern Ireland this Thursday.
The President of Poland has commented that the human race "would disappear if homosexuality was freely promoted."
"If a person tries to infect others with their homosexuality, then the state must intervene.” Kazimierz Marcinkiewicz, former Prime Minister of Poland, October 2005

Cada dia em costa mes, i mes... Espero ansiosament l'escapada a Polonia a l'estiu, malgrat que hem pregunteu... POLONIA??? Perque? Que te Polonia?

Doncs per aixo mateix, perque no som molts els que ens assabentem que esta succeint, com ho viu la gent, com estan.

La resta... poc saben, passa sovint.
Sobretot quan els mitjans de comunicacio son els que decideixen on esta la Guerra.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Guapa, pires a Polònia aquest estiu? Ho he entès bé?

No et preguntaré què té Polònia, però potser sí que estaria bé que ens expliquessis una mica més de què va tot plegat, n?

en fi... a mi m'haguessin fet fora del curro, n? un drama...

t'enyorem piccolina!

gerard dijo...

si, el que esta passant a Polonia és molt i molt greu, la caçera de bruixes que esta havent-hi és vergonyosa i són un país de la UE. M'agrdaria saber on son el Drets Humans. Persegueixen a comunistes, ara a homosexuals, i després?

Anónimo dijo...

Te vas a velo todo aqui...:*

Anónimo dijo...

FELIÇ SANT JORDI, nena!
Una rosa roja per tu, encara que estiguis lluny....

petonets!

EstheR dijo...

oooooh… gracies Mire.

Sera el primer any sense cap rosa! Aquesta tarda anire a bucar floretes al monte per regalar-me-les.

Malgrat que m'he despertat i m'he trobat a la meva tauleta de nit una postal preciosa de la meva companya de pis amb una rosa de paper per sentir-me com a casa, amb un text que m'ha alegrat MOLT el dia.

Felic dia a totes i tots!

Anónimo dijo...

Feliç sant Jordi!!!

A casa meva t'espera (encara que triguis 3 mesos) una rosa i un llibre.

Petons!!!

Esther

Anónimo dijo...

Deú n'hi do com està Polònia. Sembla que el dirigent que diu això hagi de ser el monstre, però moltes vegades ell és la primera víctima de les seves pròpies pors i febleses. El que més m'inquieta és quan la responsabilitat de les seves paraules es reparteix en milions de porcions diminutes que assumeix implícitament cadascun dels ciutadans que el recolzen. I això és un verí molt poderós... Crec que l'antídot es trobaria a l'origen de tot, a les pors i febleses que fan dir aquestes salvatgades. Cal que la ciutadania recuperi més confiança en sí mateixa per deixar de percembre amenaces que justifiquen atacs.